Το γάλα καρύδας σχηματίζεται από τη σάρκα της καρύδας και περιέχει λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Το γάλα καρύδας Wegane χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα και παχύρρευστη, κρεμώδη υφή. Έχει χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση καρύδας. Μερικές φορές συγχέεται με το νερό καρύδας. Σε ασιατικές χώρες, είναι ένα δημοφιλές συστατικό στη μαγειρική. Το πιο δημοφιλές είναι, μεταξύ άλλων, στην Ταϊλάνδη και την Ινδία. Στην Ευρώπη, κερδίζει δημοτικότητα. Η καρύδα περιέχει μεγάλη ποσότητα μετάλλων. Η μερίδα των 100 γρ περιέχει το 46% της ημερήσιας ανάγκης σε μαγγάνιο και το 13% σε φώσφορο. Το γάλα περιέχει επίσης μαγνήσιο, σίδηρο, σελήνιο, βιταμίνη C, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνες B.
Η σάλτσα Πέστο είναι μία από τις πιο διάσημες σάλτσες στον κόσμο και ξεχωρίζει για την απίστευτη γεύση της βασιλικού.
Αυτή η αρωματική σάλτσα, με καταγωγή από τη Γένοβα, είναι ιδανική για να συνοδεύει κάθε είδους συνταγές, εκτός από την τυπική ζυμαρικά. Είναι επίσης κατάλληλη για να αρωματίσει κρέατα και ψάρια.
Ανακαλύψτε χωρίς καθυστέρηση τα βιολογικά VEGAN τυριά μας.
Θέλετε να εισαγάγετε μια νέα σειρά VEGAN τυριών στους πελάτες σας; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε αίτηση πληροφοριών.
Nocciolata Senza Latte Rigoni Bio - 2,5 κιλά
Η νέα Nocciolata χωρίς γάλα Rigoni di Asiago είναι μια κρέμα αλείμματος από κακάο και φουντούκια, εντελώς βιολογική και χωρίς γάλα.
Γεννημένη από μια ειδική συνταγή, αυτή η κρέμα με έντονη και ικανοποιητική γεύση έχει σχεδιαστεί για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Η γεύση και η κρεμώδης υφή της την καθιστούν ένα νόστιμο προϊόν, ιδανικό για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας.
Ένα καλό και φυσικό προϊόν, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς γλουτένη, χωρίς χρωστικές, αρώματα ή τεχνητά πρόσθετα.
Συστατικά:
Η Nocciolata χωρίς γάλα περιέχει μόνο βιολογικά συστατικά: ζάχαρη από καστανή ζάχαρη, πάστα φουντουκιών (18%), λάδι ηλιόσπορου, κακάο (11%), βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιόσπορου), εκχύλισμα βανίλιας.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 24
1 ΤΕΜ = ΕΥΡΩ 18,00
1 ΠΑΛΕΤΤΑ 48 ΚΟΥΒΑΔΙΑ
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΤΕΣ
ΛΗΞΗ 18/09/2027
Ο αρακάς είναι ένα όσπριο. Ο αρακάς αποτελεί καλή πηγή πρωτεΐνης, παρέχει επίσης υδατάνθρακες, καθώς και φυτικές ίνες που διευκολύνουν την πέψη. Επιπλέον, ο αρακάς έχει αλκαλοποιητική δράση. Είναι βασικό συστατικό της στρατιωτικής σούπας αρακά, αλλά είναι ιδανικός και για διάφορες πάστες για σάντουιτς, σούπες ή σαλάτες.
Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας
- Ξύδι αλκοόλης
- Ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι
- Νερό
Συμβουλές χρήσης:
Η έντονη γεύση του θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των πικάντικων πιάτων. Ιδανικά θα συνοδεύσει τα κρέατά σας, τις ψητές σπεσιαλιτέ και θα είναι τέλεια για να φτιάξετε μια βινεγκρέτ ή μαγιονέζα.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο των 100 γρ., 370 γρ., 750 γρ. και σε κουβάδες των 800 γρ. και 4 κιλών.
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Άλλες συσκευασίες ΧΥΜΑ και ΣΑΚΙΑ: 125γρ, 250γρ, 500γρ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η Σύκα Protoben VIJAYA προέρχεται από την Τουρκία και είναι προϊόν του βιολογικού προγράμματος Good Food Foundation, πιστοποιημένο δίκαιο από την FairTSA. Οι διάφορες σύκες της Τουρκίας διακρίνονται από τον τρόπο προετοιμασίας τους. Κάθε ονομασία (Baglama, Lérida και Protoben) αναφέρεται όχι σε ποικιλία σύκων, αλλά στον τρόπο προετοιμασίας τους. Η Σύκα Protoben είναι ελαφρώς τεντωμένη ώστε να αποκτήσει καμπύλες μορφές που θυμίζουν αχλάδι. Στη συνέχεια, θα τοποθετηθεί μαζί με τις ομόλογές της, η μία πάνω στην άλλη. Η γενναιόδωρη διάστασή της της προσδίδει μια μοναδική υφή.
Το λάδι καρύδας καταναλώνεται από ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια στις τροπικές περιοχές, όπου αναπτύσσονται οι φοίνικες. Σήμερα, γίνεται ολοένα και περισσότερο το επίκεντρο της προσοχής στην Ευρώπη, λόγω των πολλών ευεργετικών του ιδιοτήτων.
Τι είναι αυτά; Χάρη στη ήπια μέθοδο παραγωγής, δεν περιέχει υπολείμματα καταλυτών και διαλυτών ή προϊόντα αποσύνθεσης που είναι επιβλαβή για την υγεία. Το λάδι καρύδας παράγεται από τους αποξηραμένους σπόρους της καρύδας, συνήθως χωρίς τη χρήση χημικών, με μηχανικά μέσα, μέσω πίεσης.
Το λάδι που παράγεται με αυτόν τον τρόπο είναι το "παρθένο" λάδι καρύδας, το οποίο διατηρεί ακόμα τη μυρωδιά και τη γεύση της φρέσκιας καρύδας. Το παρθένο λάδι συνήθως καθαρίζεται μέσω μιας φυσικής διαδικασίας (RBD), το προκύπτον λάδι είναι το "επεξεργασμένο λάδι καρύδας" (όνομα στη διατροφή και τη φαρμακοποιία). Το επεξεργασμένο λάδι καρύδας είναι άοσμο και έχει ουδέτερη γεύση.
Οι σκόνες DairyBasic Instant Yogo και Instant Custard έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζετε εύκολα ένα νόστιμο γαλακτοκομικό σνακ. Απλά ανακατεύοντας τη σκόνη σε νερό, το προϊόν γίνεται παχύ και κρεμώδες.
Προετοιμασία: Γεμίστε ένα μπολ με νερό, προσθέστε τη σκόνη instant, ανακατέψτε με κουτάλι, αφήστε το να ξεκουραστεί για 2 λεπτά για να αποκτήσει την κατάλληλη υφή, απολαύστε το instant yogo ή custard.
Γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Μπανάνα
ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
Το οργανικό μας βούτυρο είναι μια τόσο boutique παραγωγή που κοιτάμε κάθε συσκευασία σαν τα μάτια μας. Μετατρέπουμε το γάλα, το οποίο αποσυνθέτουμε χωρίς τη χρήση χημικών, σε βούτυρο χωρίς την προσθήκη πρόσθετων. Ενώ λιώνει σε μια φέτα τοστ, σας προτείνουμε να το μυρίσετε πριν το φάτε. Ισχυριζόμαστε ότι θα σας γυρίσει πίσω στην παιδική σας ηλικία.
Συστατικά :
Παστεριωμένη οργανική κρέμα γάλακτος από αγελάδες, καλλιέργεια βουτύρου, δεν προστέθηκε αλάτι.
Διατροφική Αξία/100γρ :
Ενέργεια : 753 kj
Συνολικά Λίπη : 83,22 γ
Υδατάνθρακες: 0,85 γ
Ασβέστιο : 15 mg
Πρωτεΐνη : 0,19 γ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΒΑΡΟΣ : 250 γ
ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΝΑ ΚΟΥΤΙ : 20 ΤΕΜ.
Απαλά ψυχρά πιεσμένο λάδι καρύδας από δική μας παραγωγή. Πρώτες ύλες από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια.
Το βιολογικό λάδι καρύδας παράγεται από την Vitis από τις τριμμένες σάρκες καρύδας με ήπια πίεση. Η παραγωγή γίνεται στη Γερμανία σύμφωνα με πιστοποιημένη διαδικασία πίεσης. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια, κυρίως από τη Σρι Λάνκα. Το λάδι καρύδας δεν είναι υδρογονωμένο, δεν έχει λευκανθεί, δεν έχει αποσμηθεί και δεν έχει διυλιστεί.
Πρόκειται για ένα καθαρό, vegan φυσικό προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως στην κουζίνα. Είναι κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες και επομένως ιδανικό για μαγείρεμα και τηγάνισμα. Ως vegan φυσικό προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφαγική και vegan διατροφή, ως υποκατάστατο βουτύρου καθώς και για smoothies και bowls.
Ένα πολύ καλό προϊόν για καταστήματα delicatessen και φυσικών προϊόντων.
Δυνατότητα ιδιωτικής ετικέτας.
Οι ξηροί καρποί χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Ιδανικό για το νόστιμο σνακ σας. Οι φυστίκια είναι χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χρωστικές και συντηρητικά. Snack it!
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Το φυτικό λαρδί έχει παρασκευαστεί με βάση τα ρεβίθια και το φαγόπυρο, με την προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% φυτικό και είναι ιδανικό ως προσθήκη σε κάθε είδους ψωμί. Είναι πλούσιο σε υγιείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ελικό, γνωστό επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και φυτικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των κοπράνων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στη βρώμη, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις φυτικές ίνες.
Η vegan πάπρικα είναι ένα 100% φυτικό προϊόν βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση της. Ιδανική για σάντουιτς, τοστ, φρέσκα ψωμάκια ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 760KJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με σάκχαρα 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, φυτικές ίνες 0.9g <strong> Χρήση </strong> Η πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλα τα είδη ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Η πάστα με ψητά λαχανικά παρασκευάστηκε με βάση τα καλύτερης ποιότητας λαχανικά και μπαχαρικά. Παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια με προσθήκη σέλινου, καρότων, κρεμμυδιών και ρίζας μαϊντανού. Η γεύση της ικανοποιεί τους μεγαλύτερους γνώστες των αλειμμάτων για ψωμί. Το σετ είναι πλούσιο σε πλήρεις υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Τα λαχανικά από τα οποία έχει παρασκευαστεί είναι πηγή πλούσιων αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Ο πολτοποιητής, ο οποίος είναι η βάση της πάτας, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός πρωτεΐνης με υψηλή θρεπτική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πλήθους μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Νόστιμη και υγιεινή ντοματοσαλάτα παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότο, κρεμμύδι, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Ιδανική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη, ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. <strong>Συστατικά:</strong> βρασμένα ρεβίθια 34,8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότο, κρεμμύδι, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1,9%, μηλόξυδο, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 557kJ/133kcalΛίπος 8,4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,1gΥδατάνθρακες 9,3g εκ των οποίων σάκχαρα 2,4gΠρωτεΐνη 3,4gΦυτικές ίνες 3,4gΑλάτι 0,8g <strong>Χρήση</strong>Για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. <strong>Σημειώσεις</strong>Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Προσφέρουμε προϊόντα συσκευασμένα λιανικής με την επωνυμία Grino και επίσης υπηρεσίες λευκής ετικέτας για συσκευασία υπό την επωνυμία των πελατών μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγξτε τα άλλα προϊόντα μας.
Τα ρεβίθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων. Η γεύση των ρεβιθιών είναι ελαφρώς γλυκιά, με μια διακριτική ξηρή γεύση, λεπτή και κρεμώδη. Τα ρεβίθια δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή στην Πολωνία όσο είναι σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Τα ρεβίθια είναι ένα φυτό που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει επίσης πολύ μεγάλη ποσότητα αμινοξέων απαραίτητων για τη λειτουργία του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι πολύ πολύτιμο για ολόκληρο το σώμα.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των αυτόχθονων κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι ξηροί καρποί έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια με όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τις σοκολάτες. Είναι ένα συστατικό της διάσημης τάρτας πεκάν (Pecan Pie), που παρασκευάζεται για την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς πεκάν είναι υγιή, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι αναγκαία για την υγεία του δέρματος και τη σωστή λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), χάρη στην οποία προστατεύουν από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και τα μέταλλα μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη διέλευση της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που συμβάλλουν στην καλή κατάσταση του δέρματός μας.
Οι καρύδες κασιού οφείλουν το όνομά τους σε μια συγκεκριμένη μορφή που θυμίζει το νεφρό. Σε αντίθεση με άλλες καρύδες, χαρακτηρίζονται από μια γλυκύτητα και μια καθαρή απαλότητα. Η πάστα καρυδιών κασιού, λόγω της απλής σύνθεσής της, είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά από πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα για το ανθρώπινο σώμα. Οι υγιείς ακόρεστες λιπαρές ουσίες αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Επιπλέον, οι καρύδες κασιού μας παρέχουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι καρύδες κασιού δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο συμπλήρωμα στη διατροφή των ατόμων που αποφεύγουν καθημερινά το κρέας και τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για σάλτσες και ντρέσινγκ σαλάτας και για την ξηρή ασιατική κουζίνα.
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες